Metin2 Europa Tutorials
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2 Europa Tutorials

Respecta Si Vei Fi Respectat!!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cum setezi rate permanente din navicat

In jos 
AutorMesaj
[OwN]Anukus
Admin
[OwN]Anukus

Data de înscriere : 12/04/2011
Varsta : 34
Localizare : Spania

Cum setezi rate permanente din navicat Empty
MesajSubiect: Cum setezi rate permanente din navicat   Cum setezi rate permanente din navicat EmptySam Sept 24, 2011 5:42 pm

Buna ziua 4metin, aici va voi explica cum sa setati ratele permanente la un server de metin din navicat!
Va rog cei mai priceputi sa lasati un coment si sa-mi spuneti daca gresesc sau nu:|!
OK sa incepem:
Deschideti navicat => player => mob proto => dati ctrl + q => dati ctrl + n
Aici scrieti:
Cod:
UPDATE player.mob_proto SET exp=exp*10 ;
UPDATE player.mob_proto SET gold_min=gold_min*2 , gold_max=gold_max*2 ;
Aici sa va explic cum functioneaza: La exp (prima: la sfarsit scire: exp*10 deci exp normala din navicat este inmultita cu 10, daca puneti exp/10 este impartita la 10. Puteti pune alt nr in loc de 10, pentru ca e prea mare ( cred eu.. depinde de server ). Deci daca pui rata prea mare..*10 intri pe server si cresti prea repede dupa o imparti la 2 sau cum iti convine.
La yang, a doua.. este aproape acelasi lucru: gold_min*2 inseamna ca yang-ul minim care poate pica normal la un mob se inmulteste cu 2 si daca puneti gold_min/2 se imparte. Asa este si la gold_max*2 / gold_max/2 . Aici este yang-ul max care poate pica la un mob normal. Il inmultiti sau il imparteti..

Ok dupa ce vati hotarat ce si cum dati run, dupa X si ./stop dupa ./start sau reboot..

Va multumesc si daca vreti dati un Multumesc:P Sper ca nu ziceti ca e copiat..
Sus In jos
https://europatutorials.forumgratuit.ro

Cum setezi rate permanente din navicat
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2 Europa Tutorials :: Prima categorie :: EuRoPa TuToRiAlS-
Mergi direct la: